,

,

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Εκδήλωση υποδοχής του Καραβανιού Αλληλεγγύης από τη Γαλλία

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση υποδοχής των Καραβανιού Αλληλεγγύης από τη Γαλλία το Σάββατο 22/10 στο πολιτιστικό κέντρο Ελληνικού. 

Πλήθος πολιτών, εθελοντών από διάφορα κοινωνικά ιατρεία, την κοινωνική κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος» και Γάλλους Αλληλέγγυους υποδέχτηκε το καραβάνι αλληλεγγύης.



Εννιά συνολικά κοινωνικά ιατρεία/φαρμακεία παραβρέθηκαν:

1. Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
2. Χαλανδρίου
3. Ιλίου
4. Περιστερίου
5. Βύρωνα
6. Νέας Σμύρνης
7. Πειραιά
8. Κορυδαλλού
9. Πατησίων
Η εκδήλωση ήταν πολύ συγκινητική και τονίστηκε από τη μεριά των Γάλλων φίλων μας η αλληλεγγύη και η στήριξη τους στον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό, αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε λόγω των μνημονιακών πολιτικών αλλά και της λιτότητας που εφαρμόζεται εδώ και 6 χρόνια. 
 Από τη μεριά μας ευχαριστήσαμε του Γάλλους συναγωνιστές μας και δώσαμε την υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα μας, δίνοντας και διεθνή διάσταση σε αυτόν με την βοήθεια τους ώστε να ανατρέψουμε μαζί τις απάνθρωπες πολιτικές που επεκτείνονται σε όλη την Ευρώπη.
Δυστυχώς λόγω παρεξήγησης από τη μεριά των Γάλλων συναγωνιστών, δεν παραδόθηκαν στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού τα φάρμακα για να διανεμηθούν στα κοινωνικά ιατρεία.  
Εντέλει παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Ιατρείο/Φαρμακείο του Πειραιά απ’όπου και θα γίνει η διανομή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου